29 Nisan 2014 Salı

Renkli Küçük Pastalar

Renkli Küçük Pastalar Güzel kahramanımız barbie yemek ve tatlı konusunda çok yetenekli bir kız.
Renkli Küçük Pastalar oyunu
Barbie ile mükemmel lezzetler ortaya koymaya hazır mısın? Bu eğlenceli oyunda barbie renkli minik pastalar yapmak istiyor ona da senin pasta yapımında yardım etmen gerek. Yapacaklar tek tek aşamalarla gösterilecek. Önce lezzetli pastanın kremasını yap, daha sonra rengarenk birbirinden lezzetli keklerini yaparak muhteşem bir lezzet ortaya koy.
Oyunu Oyna: Renkli Küçük Pastalar

28 Nisan 2014 Pazartesi

Kır Düğünü Gelinliği

Kır Düğünü Gelinliği Genç kız hayatının en güzel gününü çok mükemmel geçirmek istiyor.
Kır Düğünü Gelinliği oyunu
Bunun içinde hiçbir ücretten kaçmadı ve kırda düğün yapıyorlar. Kırda yapılan bu düğünde eğer çok harika görünmesini istiyorsanız birlikte çok şık bir gelinlik seçin. Kategorilere yerleştirilmiş olan birbirinden harika gelinlikleri denettirin ve en beğendiğinize karar verin. Gelinliğin duağını, saç stilini ve takılarını kategorilerden özenle seçin.
Oyunu Oyna: Kır Düğünü Gelinliği

27 Nisan 2014 Pazar

Ahmetin Maceraları

Ahmetin Maceraları Ahmetin Maceraları Ahmet ıssız bir adaya düşüyor ve yapayanlız kalıyor ve bu adadan kurtulmak için Ahmete sorulan sorulara sizlerin yardımıyla doğru cevap vermesi gerekiyor.
Ahmetin Maceraları oyunu
Sorulara yeterli sürede doğru cevap veremezseniz oyun ve süre yeniden başlıyor.Soruları doğru ve hızlı cevaplayın ve Ahmeti adadan kurtarın.İyi eğlenceler arkadaşlar.
Oyunu Oyna: Ahmetin Maceraları

Barbie Ağız Bakımı

Barbie Ağız Bakımı Sağlık bir yaşamın baş koşullarından biri de sağlıklı dişlere sahip olmak.
Barbie Ağız Bakımı oyunu
Güzeller güzeli kahramanımız uzun süredir kendini salmış tüm bakımlarını ihmal ederek artık rahat gülemez hale gelmiştir. Kahramanımızın acilen diş bakımına ihtiyacı var dişçiden korkan kıza yardım etmelisin. Diş bakımı için gerekli malzemeler ekrana geliyor. Bu malzemeleri kullanarak barbieye sağlıklı bir gülüş kazandır.
Oyunu Oyna: Barbie Ağız Bakımı

Barbie Orman Perisi

Barbie Orman Perisi Yemyeşil ormanların arasında yaşan bir iyilik perisi varmış.
Barbie Orman Perisi oyunu
Bu peri yardıma ihtiyacı olan tüm insanlara yardım eder gününün çoğunu insanları kurtarmakla geçermiş. Güzeller güzeli orman perimizi bu eğlence dolu oyunda giydirmeye ne dersin? Kategoriler arasından seçim yaparak onu muhteşem bir görüntüye kavuştur.
Oyunu Oyna: Barbie Orman Perisi

25 Nisan 2014 Cuma

Barbie ve Pegasus

Barbie ve Pegasus Masallar diyarının en güzel prensesi barbie herkes tarafından sevilen bir iyilik meleği.
Barbie ve Pegasus oyunu
Kahramanımız her gün olduğu gibi bugünde pegasus ile iyilik yapmaya çıkacak. Bugün ki hazırlığında kahramanımıza sen yardım etmelisin. Dolabındaki kıyafetler arasından seçim yaparak muhteşem oyunu tamamla. Oyunumuz mause ile oynanır. İyi eğlenceler.
Oyunu Oyna: Barbie ve Pegasus

24 Nisan 2014 Perşembe

Kulüp Partisi Giysileri

Kulüp Partisi Giysileri Mükemmel bir parti eğlencesi için bu kızı kendi zevkinize göre hazırlamaya ne dersiniz? Tabiki bu hazırlayacağınız kız çok hoş olmak gecenin en çekici kızı olmak istiyor.
Kulüp Partisi Giysileri oyunu
Kategorilere kendisi 2014 trend giysilerin tamamını yerleştirdi. Sizlerin bunların arasından en iyisini seçip giydirmenizi istemektedir. Dilerseniz giysileri denettirebilir ve istediğinizi giydirebileceksiniz.
Oyunu Oyna: Kulüp Partisi Giysileri

23 Nisan 2014 Çarşamba

Hasta Kız ve Annesi

Hasta Kız ve Annesi Güzel kız çok hastalandı yatağında yatıyor ve anneside ona bakıyor.
Hasta Kız ve Annesi oyunu
Bütün ihtiyaçları için annesi seferber oldu. Çocuğunun hastalığıyla ilgilenen annesi çok hızlı hareket ederek üzerini değiştirip mükemmel giysiler giymek istiyor. Kategorilerde bulunan giysileri arasından seçim yapıp ikisinide giydirin. Annesine daha rahat giysiler giydirin ki hızlı hareket edebilsin.
Oyunu Oyna: Hasta Kız ve Annesi

8 Nisan 2014 Salı

Ders Çalışan Kız

Ders Çalışan Kız Güzel kız ders çalışmak için masasına geçti ve hızlı bir şekilde sizin onu giydirmenizi istiyor.
Ders Çalışan Kız oyunu
Tabiki giydirirken çok harika bir kombinasyon bekliyor sizden. Sizin seçeceğiniz giysiler üzerine tam oturmalı ve onu çok şık göstermelidir. Kategorilere yerleştirilmiş olan yeni giysiler arasından üzerinde en harika olabilecek olanı seçip giydirin.
Oyunu Oyna: Ders Çalışan Kız

Meslek Eşleştir

Meslek Eşleştir Meslek Eşleştir Mesleği ve aletleri eşleştirmek için tıkla.
Meslek Eşleştir oyunu
Ne kadar çok eşleştirirsen skorun da o kadar yüksek olur.Hangi meslekte nasıl aletler kullanılır öğrenmiş olacaksın.Bakalım ne kadar meslek ve meslek aleti biliyorsun.Unutma hızlı ol ve dikkatli eşleştirin.İyi eğlenceler arkadaşlar.
Oyunu Oyna: Meslek Eşleştir

7 Nisan 2014 Pazartesi

Beyaz Prenses

Beyaz Prenses Bu beyaz prenses için harika giysiler giydirmeniz isteniyor.
Beyaz Prenses oyunu
Eğer çok şık giysiler giydirirseniz en yüksek puanı alabilirsiniz. Elinizi hızlı tutup kısa sürede tamamlamaya özen gösterin. Kıza yakışacak giysiler seçmeye ve hızlıca giydirmeye özen gösterin. Kız giysilerini biran önce giymek istiyor.
Oyunu Oyna: Beyaz Prenses

6 Nisan 2014 Pazar

Barbie Küçük Oyuncağı

Barbie Küçük Oyuncağı Barbienin küçük oyuncağını kendiniz giydirme zevkine ne dersiniz? Kategorilere koyulmuş olan giysiler arasından istediğinizi seçerek giydirmekte özgürsünüz.
Barbie Küçük Oyuncağı oyunu
Dilediğiniz gibi seçip takın takıştırın. Kategorilerde küpelerine, takılarına ve elbiselerine göz atın. En beğendiğinizi giydirmekten çekinmeyin.
Oyunu Oyna: Barbie Küçük Oyuncağı

5 Nisan 2014 Cumartesi

Hapishaneden Kaçış

Hapishaneden Kaçış Hapishaneden Kaçış Mahkumlar isyan çıkartıyor ve hapishaneden kaçmaya çalışıyor, sizin göreviniz hapishaneden kaçmaya çalışan suçluları etkisiz hale getirmek.
Hapishaneden Kaçış oyunu
Siz orada sniper olarak görev almakdasınız.Bu mahkümlara olan savaşı mutlaka kazanmalısınız çünkü bu isyanda herşey sizin elinizde.İyi nişancı olduğunu göster ve mahkümlara meydan oku.
Oyunu Oyna: Hapishaneden Kaçış

Renkli Prenses GIysileri

Renkli Prenses GIysileri Rengarenk bir yaşamı seven barbie bunu giysilerinde, saç rengi ve hayat görüşün de yansıtıyor.
Renkli Prenses GIysileri oyunu
Barbienin rengarenk prenses kıyafetlerinden oluşan giysileri ekrana geliyor. Kıyafet seçimi konusunda kararsız kalan güzel kız sana bu konuda çok güvenliği için senden yardım istiyor. Barbieye acil yardım etmelisin. Seçimlerinle güzel prensesin güzelliğine güzellik kat. Oyun mause ile oynanır. İyi eğlenceler.
Oyunu Oyna: Renkli Prenses GIysileri

2 Nisan 2014 Çarşamba

Muhteşem Kutlama

Muhteşem Kutlama Güzel barbie başarılı bir iş kadını.
Muhteşem Kutlama oyunu
Yaptığı her proje de ayrı bir başarı elde ediyor kariyerinde hızlı adımlarla zirveye doğru yol alıyordur. Kahramanımız yine büyük bir başarı elde etmiş ve bunu kutlamak üzere küçük de bir parti düzenlenmiştir. Parti için hazırlanacak olan güzel kıza yardım et en iyi parti kıyafetini oluşturarak ışıltılı takılarla şıklığı tamamla.
Oyunu Oyna: Muhteşem Kutlama

1 Nisan 2014 Salı

Barbie Bisiklet Turu

Barbie Bisiklet Turu
Güzeller güzeli kahramanımız muhteşem enerjisi ile durmak bilmiyor.
Barbie Bisiklet Turu oyunu
Bahar mevsiminin gelmesi ile insanların içini bir huzur kaplıyor ve kıpır kıpır olmasını sağlıyor. Enerji dolu olan güzel kız da bu enerjisini atmak için bisiklet turuna çıkıyor. Tüm şehri dolanıp bu muhteşem havaların tadını çıkarmak isteyen güzel kızı hazırlamaya ne dersiniz? Dolabında gördüğün kıyafetler arasından ona en yakışanını seçerek giydirin. Eğlence dolu oyun mause ile oynanır. İyi eğlenceler.

Oyunu Oyna: Barbie Bisiklet Turu