28 Şubat 2014 Cuma

Kreşteki Bebekler

Kreşteki Bebekler Bu küçük bebeklerin kreşteki bütün bakımlarını sizin yapmanız gerekiyor.
Kreşteki Bebekler oyunu
Eğer hızlı olursanız kısa sürede hepsinin isteklerini yapabilirsiniz. İsteklerini başlarının üzerine görebilirsiniz. Bu isteklerini biran önce yerine getirerek onların mutlu olmalarını sağlayın. www.kayu1.net iyi eğlenceler diler.
Oyunu Oyna: Kreşteki Bebekler

Barbienin Veda Partisi

Barbienin Veda Partisi
Barbie çalışkan bir iş kadını.
Barbienin Veda Partisi oyunu
Uzun çalışmaları sonucunda barbie istediğini elde etmiş artık alanında uzman bir psikolog olmuştur. Barbie çalıştığı hastanede çok seviliyor. Barbienin gitmesine çok üzülen hastane arkadaşları ise barbieye gitmeden önce bir veda partisi yapıyorlar. Bunu duyunca çok hüzünlenen kahramanımız onlardan ayrılacağı için mutluluğunu buruk yaşıyor. Yeni bir yaşamada başlayacak olan güzel kızın artık bu parti için hazırlanıp sevenlerine veda etmesi gerek. En iyi şekilde ayrılmak isteyen güzel barbie bugün çok güzel olmak istiyor. Barbieyi bu son gecesine hazırlama işi de sana düşüyor. Kahramanımıza en güzel kıyafetleri giydirerek onu bu eşsiz güne hazırla.

Oyunu Oyna: Barbienin Veda Partisi

27 Şubat 2014 Perşembe

Spor Makyajı

Spor Makyajı Güzel kız spor salonunda üzerini değiştirdi ve salona geçmeden makyajını tazelemek istiyor.
Spor Makyajı oyunu
Birlikte hemen ayna karşısına geçerek isteğini yerine getirebilirsiniz. Spor yaparkende güzel görünmek isteyen kızımız sizlerle bu makyajı tazelemenin daha keyifli olduğunu söylüyor. Fazlaya kaçmadan yapın ki güzel kızımızın spor zamanı makyajı akmasın.
Oyunu Oyna:Spor Makyajı

26 Şubat 2014 Çarşamba

Leziz Döner

Leziz Döner Atıştırmalık lezzetli dönerlerden yapmaya ne dersiniz? Kategorilerde döner için gerekli olabilecek bütün malzemeleri yerleştirdik.
Leziz Döner oyunu
Siz sadece üst taraftan size gösterilen malzemeyi alarak müşterinizin isteğine göre siparişi hazırlayacaksınız. Müşterilerinizin isteklerini yerine getirinki iş yerinizden mutlu ayrılıp bidaha gelsinler.
Oyunu Oyna: Leziz Döner

25 Şubat 2014 Salı

2014 Kıyamet

2014 Kıyamet 2014 Kıyamet isimli oyunla sizlerleyiz.
2014 Kıyamet oyunu
Kıyamete saatler kala yaşanan arbedeleri kontrol altında tutmak için size ihtiyacımız var. Lütfen bize yardım edin. kayu1.net iyi eğlenceler diler.
Oyunu Oyna: 2014 Kıyamet

Barbie Giysi Dolabı

Barbie Giysi Dolabı Muhteşem oyunlarla yine karşınızdayız.
Barbie Giysi Dolabı oyunu
Özenle seçilen barbie giydirme oyunlarından bir yenisi daha sizlerle buluşuyor. Kadınları en çok mutlu eden şeylerden biri de alışveriş. Alışveriş yapmaya bayılan güzel kız her seferinde dolabını yepyeni kıyafetlerle dolduruyor. Barbie en son aldığı kıyafetlerle oluşturduğu dolabı ekranlarda. Rengarenk jeanlerden ve ceketlerden oluşan bu dolaptan hoş parçaları seçerek güzel bir kombin oluşturmaya ne dersin? Barbienin sol tarafta kıyafetleri varken sağ tarafta da barbienin takıları ve aksesuarları var. Kahramanımızın saç modelini de sen seçeceksin. Ona yakışacak şekilde olmasına dikkat et.
Oyunu Oyna: Barbie Giysi Dolabı

24 Şubat 2014 Pazartesi

Barbie Sevgililer Günü

Barbie Sevgililer Günü Barbie bugün sevgililer gününde sevgiliyse uyumlu giysiler giymek ve birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini kıyafetleriylede göstermek istiyorlar.
Barbie Sevgililer Günü oyunu
Tabi bunun için onlara yardım ederek kategorilerdeki giysilerden öncelikle barbie giydirin. Sonra erkek arkadaşını onun giysilerine uygun giysilerle giydirin. Barbie takılarıyla süslemeyide unutmayın.
Oyunu Oyna: Barbie Sevgililer Günü

23 Şubat 2014 Pazar

Ateş Böceği Avı

Ateş Böceği Avı Ateş böceği avı isimli oyun ile sizlerleyiz.
Ateş Böceği Avı oyunu
Akşam karanlıktan korkan kahramanımız gece rahat uyuyabilmek için ateş böceklerinden yardım almayı planlar. Ateş böceklerinin geceleri çıkardığı ışıktan yararlanmak isteyen kahramanımıza yardım ederek ateş böceği toplamalısınız hadi bakalım kaç adet ateş böceği toplayacaksınız görelim. Pepe Oyunu Oyna sizlere başarılar diler.
Oyunu Oyna: Ateş Böceği Avı